2011. október 25., kedd

Lehetőség MLM vezetőknek

Köszöntelek a weboldalamon!

Orsy László, Életmód Tréner vagyok.


Most 37 éves vagyok, párommal az ötödikes kislányunkat neveljük. Szolnokon élek, de Szegeden születtem, ahová mielőbb szeretnénk visszaköltözni.

Mindig voltak vágyaim, céljaim,
elképzeléseim, amit meg szerettem volna valósítani, de az egyre romló feltételek miatt anyagi helyzetem nem tette lehetővé. Állandóan kerestem a lehetőséget, mert nem nyugodtam bele, hogy az álmaim csak álmok maradjanak.

15 éve hivatásos katonaként dolgozom, emberekkel foglalkozom kiképzőként, oktatóként és imádom a munkámat!

Gyerekkoromban, 16 évesen ismerkedtem meg az ejtőernyőzéssel, amire én versenysportként tekintek és nem tartom extrém-sportnak.
Tudatosan készültem a katonai pályára, mert tudtam, hogy a sikeres versenyzéshez ott minden feltétel adott. Kitartóan, türelmesen edzettem, mert tudtam hogy a szorgalom pótolja a tehetségem hiányát.

19 év kemény edzés, küzdelem, áldozat árán jutottam el a sportban csúcsra: megnyertük a Célbaugró Világkupát, illetve az Ejtőernyős VB-n ezüstérmet szereztünk csapatban.

Amit a versenyzésen kívül még nagyon szeretek a munkámban az, hogy
segíthetek az embereknek elsajátítani ezt a gyönyörű sportot és ezzel kicsit megváltoztathatom az életüket. Boldoggá tesz, mikor a tanfolyam, kiképzés végeztével felszabadult, új ismeretekkel, képességgel rendelkező emberektől búcsúzok.

Mint írtam, imádom a hivatásom,
de az álmaim, még mindig csak álmok voltak, és tovább kerestem egy olyan lehetőséget, amit szabadidőmben végezhetek, és nem kell befektetnem pénzt.

Tudtam, hogy ilyen vállalkozás nincs
az MLM-en kívül. Az igazság az, hogy 1993 óta, több hálózatépítést megpróbáltam, és rá kellett jönnöm, hogy ez nem az én lehetőségem.

Na és itt jött életemben az, amire egyáltalán nem számítottam.
Megnéztem egy filmecskét, ami nagyon megragadta a figyelmemet. "Ezt nekem készítették"! Mindjárt jelentkeztem az otthoni munkára és mindent megtaláltam benne, ami számomra fontos.
Nézd meg, Te is. Klikk ide:
- Tanulok, fejlődök, mert azáltal érhetem el céljaimat. Életem során rengeteget tanultam, nem kevés anyagi juttatásért cserébe. Aki tanul, az pontosan tudja miről beszélek.
Itt szinte minden tudást megkapunk ingyen, sőt a tanulmányai során még pénzt is kereshet az ember! és ha valaki tényleg fejleszteni akarja tudását, egyéniségét, itt semmi nem állhat útjában.

- Barátok. Nem panaszkodhatok, mert mindig sok barátom volt, de itt még többre tehettem szert. Olyan barátokra, akik mind egyet akarnak. Elérni céljaikat és úgy, hogy egymást segítik. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, őszinte, tiszta barátság, amit nem vehetnek el tőlünk.

- Pénz. Ami nagyon fontos, hiszen anyagias világban élünk és mindent pénzért tudunk megvásárolni. Itt valóban nagy jövedelemre tehetünk szert. Itt először tanulunk, barátokat szerzünk magunk köré, és mivel fontos számukra a jólét és az egészség és ezeket jó szívvel ajánljuk, így egyre jobban dagad a bankszámlánk. A pénz önmagában nem boldogít, de segítségével tudsz egy jobb jövőt biztosítani a gyermekednek, családodnak, vagy tudod támogatni az egyházadat, a szívedhez közel álló nemes célokat, alapítványokat is!

Itt valamennyien csak vásárolunk (nem muszáj értékesíteni), amit máshol is megteszünk, de ezekkel a korábbi bolti vásárlásokkal mások zsebét tömtük tele! Otthon, családi körben dolgozhatunk. Ez egy tiszta, korrekt, befektetés nélküli munka.

Valamennyien - Tudást, - Egészséget, - Szolgáltatásokat kapunk, és mindent amit a wellness nyújt számunkra. Természetesen élünk vele, és még pénzt is kapunk, mindezekért. Ami a legfontosabb számomra, hogy van egy sikeresen működő rendszerünk, ami szerintem is mindenki számára egyszerűen követhető.

Most ezt a munkát végzem szabadidőmben - hamarosan már főállásban, és egyenes úton haladok céljaim felé. A lényeg, hogy soha nem adtam fel. Mindig van egy esély életünk megváltoztatására, ha úgy érezzük, hogy elvesztettük az irányítást.

Vannak vágyaim, - céljaim, ami szerintem nagyon természetes - emberi, és lehet, hogy hasonló a Tiedhez. Olyan, ami szerintem mindenkinek alanyi jogon járna, de sajnos ezért sokunknak nagyon meg kell küzdenünk. Rájöttem, hogy ezekért magamnak kell tennem, hiszen ha a szád csukva, akkor a sült galamb is csak szájon vág...

Szeretnélek megismerni, - véleményedet meghallgatni, - a céljainkat átbeszélni, és megvalósítani. Várom az érdeklődő jelentkezésed, egy otthonról működtethető - új kapcsolatokat, barátokat adó - jól jövedelmező munkához.


Tedd meg az első lépést magadért, a vágyaidért, az életedért és töltsd ki a > kérdőívet <, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot. Hiszen együtt fogunk dolgozni. Ezért találom fontosnak, hogy megismerjük egymást. Várom, hogy én is megismerhesselek.


Egykori (sikertelen) hálózatépítőknek:

Feltételezem, kíváncsi vagy arra, hogy hogyan érjük el, hogy érdeklődők tömegei jelentkeznek nálunk és szinte naponta bővül a csapatunk újabb AKTÍV tagokkal? (Úgy, hogy felhagytunk a direktértékesítő-technikákon alapuló kétségbeesett keresgéléssel, győzködéssel és hagyjuk, hogy az érdeklődők keressenek meg minket azzal, hogy velünk szeretnének dolgozni!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése